Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Foietaj Cu Crema De Branza Si Capsuni



  Pentru zilele acelea toride in care ai manca ceva dulce facut in casa, va recomand aceste minunatii.

   - 1 foaie aluat de foietaj
   - 230 g crema de branza
   - 55 g zahar fin
   - 1 lingurita esenta de vanilie
   - capsuni



Amestecati crema de branza cu zaharul si esenta de vanilie pana ce obtineti o crema omogena. Taiati aluatul de foietaj in patrate cam de 10X10 cm si impaturiti patrtul incat sa obtineti un triunghi.


Crestati aluatul  (vezi poza de mai jos) avand grija insa sa nu taiati pana in coltul superior.



Desfaceti usor aluatul incat sa obineti un patrat din nou. Acum este acum cu explicatul, credeti-ma este mai usor decat pare si sper ca pozele sa va ajute, acum aduceti coltul din stanga incat sa  acopere coltul drept al patratului din mijloc apoi faceti la fel cu cel din dreapta. (vezi poza de mai jos)



Umpleti patratul mic din mijloc cu crema de branza, si asezati o capsuna deasupra apasand-o usor in crema. Puteti inlocui capsunele cu zmeura, afine sau mure.


Coaceti in cuptorul incins la 200C pentru 15 - 20 de minute sau pana aluatul capata o culoare aurie. Trebuie sa recunosc ca eu am fost foarte placut impresionata de rezultatul final, este spectaculos si de efect.











POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...