Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Trigoane Cu Cascaval Si Ricotta



   Imi este o pofta nebuna de cascaval dar parca vroiam ceva putin mai special, asa ca am cautat o reteta deosebita dar nu foarte complicata. Dupa prima gustare m-am indragostit de aceste bijuterii.

INGREDIENTE:

 - 2 foi de aluat de placinta
 - 100g ricotta
 - 100g cascaval
 - un ou
 - sare si piper
 - un galbenus si seminte de susan pentru ornat



  Intr-un castron puneti ricotta, cascavalul, oul si un praf de sare si piper apoi amestecati pana ce obtineti o crema omogena.  


Taiati aluatul in patrate egale cam de marimea unei palme.


Asezati o lingurita din amestecul de branza in mijlocul fiecarui patrat de aluat si ungeti doua laturi apropriate ale patratului, cu galbenus de ou.



 Impaturiti aluatul incat sa obtineti un triunghi apoi apasati usor cu o furculita
 incat sa sigilati aluatul.



 Ungeti triunghiurile cu galbenus de ou si presarati cu seminte de susan.




Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt si asezati trigoanele la 2 cm distanta. Coaceti in cuptorul incins la 350F gaz 4 pentru 30 de minute.














 Serviti calde sau reci. 
Pentru a congela trigoane: preparati, umpleti si sigilati aluatul, nu le ungeti cu ou si nu le coaceti, puneti in recipiente de plastic si congelati. Le puteti coace congelate doar ungeti cu galbenus de ou si presarati cu susan si puneti in cuptorul incins la 350F/gaz4 pentru 30 - 40 de minute sau pana ce capata o culoare aurie.

POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...