Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Crumble Cu Rubarba

Anamaria C
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria C
gatiticuspor.blogspot.com

Perioada asta a anului este preferata mea cand soarele straluceste diz de dimineata, gasesti pomi infloriti la tot pasul si cerul gri de iarna a disparut demult.

   - 10 fire de rubarba
   - 4 linguri de apa
   - 8 linguri de zahar
 Pentru crumble:
   - 200 g faina
   - 110 g unt
   - 110 g zahar brun

   Spalati si taiati rubarba in bucati cam de un deget lungime, apoi asezari intr-o tava de cuptor, stropiti cu apa si presarati zaharul. Puneti in cuptorul incins la 180 C/gaz 4 pentru 15 de minute.
 
   Intre timp faceti crumbel-ul:
Intr-un castron amestecati faina cu untul si zaharul brun pana ce formati un aluat foarte faramicios, sub forma de firimituri. Cand cele 15 de minute au trecut, scoateti din cuptor, presarati firimiturile de aluat peste rubarba si puneti innapoi in cuptor pentru inca 45 de  minute. Serviti calda sau rece cu frisca lichida.

Anamaria C
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria C
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria C
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria C
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria C
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria C
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria C
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria C
gatiticuspor.blogspot.com

POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...