Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Tarta Cu Ciocolata

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot,com
 Cum mi-a mai ramas din crema de ciocolata pe care am folosit-o pentru glazura  Amandinaelor caci reteta originala avea cantitatile duble, m-am gandit sa fac aceasta tarta. Pentru glazura am folosit doar ciocolata amaruie dar pentru tarta va sfatuiesc sa folositi jumatate ciocolata cu lapte, jumatate cioaolata amaruie.

   - 300 g ciocolata amaruie si cu lapte
   - 325 ml frisca lichida


  • Reteta pentru aluatul de tarta o gasiti aici iar pentru cea de crema de ciocolata, aici. Lasati tarta la frigider pentru cateva ore pana se intareste crema sau mai bine peste noapte daca rezistati tentatiei.


  • Cred ca ceasta a fost cea mai usoara reteta pe care am postat-o pana acum, fara prea multa munca sau bataie de cap. Va doresc pofta buna si astept sa imi spuneti cum a iesit. Pentru a fi la curent cu toate noutatile va invit sa imi apreciati pagina de facebook


Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot,com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot,com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot,com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot,com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot,com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot,com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot,com

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...