Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Aluat Dulce De Tarta


Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

   - 90 g unt
   - 65 g zahar
   - 3 galbenusuri
   - 200 g faina


  • Amestecati untul cu faina pana ce capata aspectul firimiturilor de paine apoi adaugati galbenusurile pe rand si amestecati pana ce obtineti un aluat moale.

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

  • Daca aluatul este prea lipicios mai adaugati putina faina, sau daca este prea tare adaugati 1-2 linguri apa rece apoi framantati pana ce nu se mai lipeste de maini. Impaturiti aluatul in folie alimentara si dati la frigider pentru cel putin 30 de minute.

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

  • Cand aluatul s-a intarit scoateti din frigider si intindeti-l pe o planseta pudrata cu faina si asezati in forma de tarta tapetata cu putin ulei si faina. Intepati cu o furcuita din loc in loc si lasati marginile mai lungi, aluatul se strange cand este copt.

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

  • Peste aluat asezati o foaie de hartie de copt apoi turnati orez cat sa umpleti forma de tarta. Eu folosesc orez in locul bilelor de copt caci orezul este mai marunt si intra in margini mai bine.

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

  • Coaceti in cuptorul incins la foc mediu pentru 30 de minute.

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

Anamaria Cook
gatiticuspor.blogspot.com

POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...