Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Fursecuri Ghoriba


Pe vremea asta mohorata ce poate fi mai bun decat o ciocolata calda sau o cana cu ceai fierbine alaturi aceste fursecuri delicioase. 

   -  400 g faina 
   - 200 g zahar pudra
   - 40 g unt
   - 45 g ulei 
   - 2 oua
   - 1 lingurita praf copt
   - esenta vanilie
   - zahar praf pentru tavalit fursecurile

  • Topiti untul cu uleiul intr-o cratita pe foc mic apoi lasati sa se raceastca complet
  • Mixati ouale cu zaharul pana ce isi tripleaza volumul si se deschid la culoare.
  • Adaugati treptat untul topit si esenta de vanilie peste amestecul de oua amestecand pana acesta se incorporeaza.

  • Adaugati faina amestecata cu praful de copt framantand continuu pana ce obtineti un aluat moate.
  • Cand este gata puneti aluatul la frigider pentru o ora timp in care se va intari si este usor de lucrat.

  • Formati bilute de marimea unei nuci, tavaliti-le prin zaharul pudra apoi aplatizati-le putin si asezati-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.

  • Coaceti in cuptorul incins la 170 C pentru 15-20 de minute sau pana ce sunt inca moi la atingere dar au o crusta usor crocanta cu mici crapaturi.







POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...