Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju


Buna ziua dragii mei, mi-am dat seama ieri uitandu-ma prin retetele mele ca am postat mai multe dulciuri in ultimul timp. Asa ca am decis sa impartasesc cu voi aceasta delicioasa salata calda tailandeza.

   - 50 g ulei pentru prajit
   - 400 g muschi de porc
   - o ceapa mica
   - 2-3 fire de ceapa verde
   - 200 g mangetout
   - 1 chilly rosu
   - 75 g caju nesarat
   - zeama de la doua lime
   - 50 ml sos de soia
   - 1 lingura sos de peste
   - 1 lingura zahar brun
   - piper

Taiati muschiul de porc in fasii subtiri.


Amestecati sosul de soia, zagarul brun sosul de peste si zeama de lime, apoi turnati peste fasiile de porc si amestecati pana porcul este complet acoperit in sosul obtinut.


Lasati porcul la marinat pentru 30 de minute apoi prajiti in cei 50 ml de ulei pentru 3-4 minute apoi adaugati mangetout-ul, caju-ul, ceapa si chili-ul tocata marunt si caliti pentru inca 2-3 minute. 



Potriviti de sare si piper. Serviti imediat.






POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...