Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Bomboane Rafaello



Daca ar fi sa fac o lista cu ce as vrea sa iau cu mine pe o insula pustie, aceste bomboane ar fi cu siguranta printre primele. Cu doar cateva ingrediente si fara coacere va recomand sa incercati aceste delicii macar din cand in cand.

   - 200 g nuca de cocos plus extra pentru exterior
   - 200 g lapte praf
   - 200 g unt
   - 200 g zahar
   - zeama de la o jumatate de lamaie
   - alune prajite, nesarate

Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet.


Cand zaharul si untul s-au topit stingeti focul si adaugati laptele praf, nuca de cocos si zeama de lamaie, amestecand pana se incorporeaza complet. Formati bile de marimea dorita (eu le-am facut cat o nuca) si impingeti o aluna in centru apoi tavaliti prin nuca de cocos. Puteti adauga si putina napolitana faramata in aluat pentru o consistenta mai crocanta.


Procedati astfel pana ce epuizati toata compozitia. Puteti servi imediat sau pastra in frigider.










POFTA BUNA!!!

Mai multe poze gasisiti pe pagina de Facebook


Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...