Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz



Si inca o reteta de biscuiti, crocanti si aromati. Se prepara intr-o clipita dar au un singur defect dispar din farfurie repede repejor.

   - 225 g faina 
   - 100 g fulgi de ovaz
   - 100 g zahar brun
   - 100 ml lapte
   - 50 g ulei
   -50 g miere
   - 50 g stafide
   - o lingurita praf de copt
   - o mana de fulgi de ovaz pentru decor
   - un praf de sare

Mod de preparare:

Amestecati mierea, laptele, zaharul si uleiul intr-un vas pana ce se omogenizeaza putin apoi adaugati faina cu praful de copt, fulgii de ovaz, stafidele, praful de sare si amestecati pana ce obtineti un aluat lipicios.


Umeziti-va mainile usor si formati bile de marimea unei nuci, aplatizati biscuitii peste fulgii de ovaz ramasi si asezatii intr-o tava tapetata cu hartie de copt


Coaceti biscuitii la foc mediu  pentru 20 de minute sau pana ce devin usor aurii.


Cand biscuitii sunt gata scoateti tava din cuptor si serviti imediat ce s-au racit putin :) stiu ca este greu sa asteptati dar merita asteptarea.






POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...