Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Prajitura Cu Caise



Am pus ochii pe reteta asta pe site-ul Laurei Adamache acum ceva timp dar nu am apucat sa o fac. Din pacate a trebuit sa folosesc caise din compot dar va spun a iesit o bunatate. O recomand din toata inima.

   -  300 g faina
   -  160 g zahar
   - 120 g iaurt natural/caise/piersici
   - un borcan mic compot de caise
   -  80 ml ulei
   - 3/4 plic praf de copt
   - 4 oua
   - un praf de sare


Mixati ouale cu zaharul si praful de sare pana ce se albesc la culoare si isi tripleaza volumul. Adaugati uleiul treptat mixand continuu apoi iaurtul pana ce obtineti o compozitie omogena. La final adaugati faina si praful de copt in ploaie amestecand usor de jos in sus.


Adaugati aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si un strat de faina. Asezati caisele deasupra si coaceti in cuptorul incins la 180C pentru 30 de minute.



Cand trece testul scobitorii scoateti din cuptor, pudrati cu zahar si taiati dupa preferinta.





POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...