Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Rosii Umplute


Aceasta este una din retetele mele preferate, si cum caldurile acelea mari au mai trecut am trecut la gatitul in toata regula. 

   - 6-8 rosii potrivite
   - 250 g carne tocata de vita
   - un pumn orez
   - o ceapa 
   - un ou
   - 2 felii paine inmuiate in lapte
   - sare si piper
   
Tocati ceapa si caliti-o in putin ulei, apoi adaugati orezul si caliti pana ce devine translucid. Puneti carnea intr-un castron si adaugati ceapa calita, oul batut si painea scursa de lapte. Potriviti de sare si piper si amestecati bine. Spalati rosiile, taiati capacul si scobiti semintele, apoi umpleti-le cu carne. Asezati-le intr-o tava de cuptor si adaugati sosul facut din pulpa de rosii (puneti in blender pulpa cu 1-2 rosii daca vreti mai mult sos). Puneti la cuptor la foc potrivit pana ce carnea si orezul s-au fiert.


Eu nu am putu rezista sa nu umplu si cativa ardei kapia.


Serviti cu putina sau mai multa smantana :D





POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...