Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Supa Crema De Morcovi Cu Ghimbir


Nu sunt un fan al morcovilor fierti dar imi place ghimbirul asa ca am decis sa ii dau o sansa acestei supe. Cu mana pe inima va spun ca s-a mancat pana la ultima picatura in timp record, chiar si au am mancat o portie mare, mare...atat de buna a iesit.

   - 3 cartofi micuti
   - 5 morcovi (ai mei au fost destul de mari)
   - o ceapa
   - telina (o felie cam de doua degete grosime)
   - o lingura gjimbir dat prin razuitoarea mare
   - un catel de usturoi
   - o mana patrunjel verde
   - sare si piper

Tocati ceapa marunt si caliti-o in putin ulei.


Cand ceapa s-a calit adaugati legumele taiate in cuburi si acoperiti cu apa. Acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba pe foc mic. Potriviti de sare si piper.


Cand supa a inceput sa clocoteasca adaugati ghimbirul ras si unsuroiul zdrobit.


Incercati din cand in cand cu o furculita daca legumele s-au fiert. Cand acestea sunt gata scoateti-le intr-un castron si pasati cu un mixer vertical sau intr-un blender, daca supa e prea groasa mai adaugati din apa in care au fiert legumele pana ce obtineti consistenta dorita.


Eu am adaugat patrunjelul tocat innainte de a mixa legumele, dar il puteti toca marunt si adauga la final innainte de a servi. Incalziti supa pe foc mic daca s-a racit si serviti cu crutoane... este delicioasa si fara daca sunteti la dieta :D 






POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...