Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Tocanita De Porc


   Dupa cum v-am mai zis am gasit un magazin aici in oras unde gasesc produse romanesti si bineinteles ca mi-am cumparat o punga mare, mare de malai. Asa ca in ultimele zile gatesc preparate ce le pot servi cu mamaliga.

   - 2 cotlete carne de porc
   - o ceapa
   - o cana suc de rosii
   - un morcov micut
   - o lingurita paprika
   - o lingura faina sau amidon
   - 2 foi dafin
   - sare si piper

       Taiati carnea de porc in cuburi mici, tocati ceapa si morcovul apoi caliti-le in putin ulei.


Cand carnea a inceput sa isi schimbe culoarea si ceapa s-a calit adaugati sucul de rosii, eu am mai adaugat si 3-4 rosii cherry (parca sucul meu de rosii era cam subtire).


Potriviti de sare si piper, acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic pentru 30 de minute. Pentru ca am vazut o reteta zilele trecute si nu mai stiam cum se face dar imi aduceam aminte ca era un sos cu castraveti murati am adaugat si doi castraveciori in sosul meu si va spun ca a iesit demential mai ales ca langa am pus si o mamaliguta aburinda :).






POFTA BUNA!!!


Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...