Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Rulouri De Pui Cu Branza De Capra Si Wedges Din Cartoi Dulci


        Astazi, uitandu-ma la televizor am dat peste aceasta reteta, preparata de domnul Gino D'Acampo. Si cum nu mancasem la pranz  bineinteles ca mi sa facut o foame de lup, asa ca am dat fuga la supermarket, am cumparat ingredientele care imi lipseau si am trecut la treaba. Va marturisesc ca nu sunt un fan al carnii de pui si nici al branzei de capra dar preparate in felul asta sunt incredibile.

INGREDIENTE:

   - 125g branza de capra
   - 6 pulpe de pui dezosate
   - 2 ardei kapia copti (eu am avut din aceia la borcan)
   - 12 frunze de busuioc
   - 2 catei de usturoi
   - sare si piper
   - 12 scobitori
   - 2 cartofi dulci (se mai numensc Yam sau sweet potatoes in limba engleza)

        Intindeti pulpele de pui pe o suprafata plana (cu pielea in jos) si presarati-le cu un praf de sare si piper.


              Asezati cate doua frunze de busuioc pe fiecare pulpa de pui.


                    Sfaramati usturoiul si amestecati-l cu branza de capra.


           Impartiti branza in 6 parti egale si asezati-le peste fiecare pulpa de pui.


        Taiati ardeii copti in felii de marime potrivita si puneti cate 2-3 felii peste fiecare pulpita.


        Rulati pulpele de pui si infigeti scobitorile in pui la fiecare capat in asa fel incat sa formati un buzunar. Puneti puiul intr-o tava de cuptor (cu pielea in sus, eu am folosit pulpe fara piele) si presarati un praf de sare si piper.



        Spalati cartofii bine, taiatii in bucati potrivite si punetii intr-o tava cu putin ulei si un praf de sare.


        Puneti in cuptorul preincalzit la 180C/gaz 4 pentru 40 de minute sau pana ce cartofii sunt copti si puiul este gatit.









                                                     POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...