Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Clatite Cu Pui Si Ciuperci In Sos Bechamel


        Astazi am vazut aceasta reteta preparata de Gino D'Acampo si bineinteles am dat iama in dulap si am inceput sa caut ingredientele. Si ce bucurie pe mine cand am vazut ca am de toate.

      CLATITE:
   -  125 g faina
   - un ou
   - 300 ml lapte

       UMPLUTURA:
   - 2 pulpe pui sau un piept pui
   - 150 g bacon
   - 4 fire ceapa verde sau 1 ceapa uscata
   - 150 g ciuperci feliate
   - o lingura faina
   - 250 ml lapte
   - 2 fire tarhon
   - 75 g cascaval ras
   - sare si piper

        Pentru clatite amestecati oul cu laptele apoi adaugati faina si amestecati bine cu telul sa nu se formeze cocoloase.Coaceti pe foc mic si intoarceti clatita cand aceasta capata o culoare aurie. Procedati astfel pana terminati compozitia.


            Feliati ciupercile, taiati ceapa verde rondele si bacon-ul in cuburi mici.


        Caliti in putin ulei ceapa verde bacon-ul si ciupercile,  apoi adaugati puiul fiert taiat marunt.


        Cand puiul incepe sa prinda culoare adaugati faina si amestecati bine sa nu se lipeasca de tigaie apoi turnati laptele amestecand continuu pana ce sosul se ingroasa. Taiati tarhonul, presarati pste sos si amestecati bine. Potriviti de sare si piper.



        Intindeti o clatita pe o suprafata plana, puneti doua linguri de compozitie in centru , rulati clatita si asezati-o intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei.



        Dati cascavalul prin razatoarea mare si presarati peste clatite. Puneti la cuptor la 180 C/Gaz 4 pana ce cascavalul se topeste si capata o culoare aurie.


                                 Serviti calde alaturi de salata preferata.






                                            POFTA BUNA !!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...