Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Spaghete Cu Chiftele Si Sos De Rosii


        Cuvantul care descrie aceasta reteta cel mai bine este "Divin".

   - 500g carne tocata de vita
   - spaghete integrale
   - o conserva rosii in bulion
   - un ardei rosu
   - un morcov
   - o ceapa
   - un ou
   - o legatura patrunjel
   - sare si piper

   Puneti carnea tocata intr-un castron mai mare apoi adaugati oul, jumatate din ceapa tocata marunt, un praf de sare si piper si jumatate din patrunjelul tocat. Amestecati bine.



        Formati chiftelele in bile de marime potrivita si rostogoliti-le prin faina. Puneti pe foc o tigaie cu ulei cat sa copere chiftelele si prajiti-le pana devin aurii.



        Coaceti ardeiul direct pe flacara de aragaz, lasati sa se raceasca si curatati de coaja.



        Dati morcovul prin razuitoarea mare, tocati marunt restul de ceapa si taiati ardeiul copt. Caliti-le in putin ulei.




        Cand legumele s-au calit dati rosiile printr-o sita sa eliminati semintele si cojile si lasati sa dea in clocot.


       Puneti chiftelele prajite in sosul de rosii si amestecati bine. Lasati sa fiarba la foc mic inca 10 minute.


        La final adaugati restul din patrunjelul tocat marunt si serviti peste spaghetele preparate conform instructiunilor de pe pachet.





                                               POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...