Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Mancare De Conopida


     Reteta asta mi-a preparat-o tata acum ceva ani si mi-a placut foarte mult, dar din pacate am dat-o uitari. Astazi am descoperit o conopida in frigider cu care nu stiam ce sa fac si mi-am reamintit de aceasta reteta.

   - o conopida potrivita
   - o ceapa mica
   - 3 catei usturoi
   - un morcov
   - 2-3 linguri pasta de tomate
   - patrunjel
   - sare si piper

       Rupeti conopida in ciorchini potriviti si saplati-o sub un jet de apa rece. Apoi puneti-o la fiert in apa cu un praf de sare.


        Taiati marunt ceapa, morcovul si usturoiul si puneti-le la calit in putin ulei.


       Cand conopida s-a fiert atat cat sa intre furculita in ea, scurgeti apa si puneti-o in cratita peste ceapa calita.



     Tocati patrunjelul marunt si amestecati-l cu pasta de tomate dizolvata intr-o cana cu apa.


     Turnati amestecul peste conopida(mai adaugati apa cat aproape sa acopere conopida) si lasati sa fiarba pentru 15-20 de minute. Potriviti de sare si piper.






                                                   Eu am servit cu pui la gratar.
                                                        POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...