Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Ostropel De Pui à La Ana


     Prepar aceasta reteta in zilele cand nu prea am mult timp sa petrec in bucatarie...Stiu ca nu este ostropelul traditional dar cine spune ca nu ne putem adapta retetele dupa propriile gusturi :). Portii: 2.
    
   - o ceapa marisoara sau doua mai mici
   - o jumatate piept de pui(sau orice alta carne)
   - 4-5 catei de usturoi
   - 4-5 ciuperci (optional)
   - 7-8 rosii potrivite
   - un ardei gras
   - 5 linguri de vin rosu
   - 3 lingurite faina
   - patrunjel
   - sare si piper


               Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei incins.
  

      Apoi se adauga ardeiul taiat marunt si ciupercile taiate felii. Se adauga faina si se amesteca bine
        


 
Cand ceapa este calita se adauga puiul taiat bucati. Adaugati sare si piper dupa gust.


     Intre timp opariti rosiile in apa fiarta. Cand sa crapat coaja se scot din apa se curata si se paseaza cu o furculita. Se adauga peste ceapa cu puiul, apoi adaugati vinul si lasati sa fiarba la foc mic.
    

    
    
     Cand puiul este gata se taie usturoiul marunt si se adauga peste sos. Se mai lasa pe foc inca 15-20 minute. La final se adauga patrunjelul tocat marunt.
   


                                             Serviti cu piure de cartofi.
                                                    POFTA BUNA!!!
                                                

   Daca ati preparat aceasta reteta lasati-mi un comentariu, mi-ar placea sa imi spuneti cum a iesit.

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...