Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Napolitana Cu Crema De Lapte Praf Si Biscuiti





Crema este pentru 3 foi napolitana.

PENTRU CREMA DE BISCUITI AVEM NEVOIE DE:
   - 4 oua
   - 250g zahar
   - 100g unt sau margarina
   - 2 linguri cacao
   - 100g biscuiti

CREMA DE LAPTE PRAF:
   - 400G zahar
   - 100ml apa
   - 200g unt sau margarina
   - 400g lapte praf.

                     MOD DE PREPARARE:

   Crema de biscuiti se pregateste amestecand zaharul, cacaua, apoi se adauga untul si ouale pe rand si se pun la fiert pe aburi 15-20 de minute sau pana ce crema capata consistenta smantanii, amestecand mereu. Cand crema este gata se sfarama biscuitii si se adauga peste crema. Se intinde crema intre doua foi de napolitana.
   Crema de lapte praf se prepara punand apa la fiert cu zaharul si se fierbe pana se leaga siropul amestecand mereu apoi se adauga untul si laptele praf.
  Se intinde crema pe prajitura si se pune ultima foaie.
  Se pune la frigider pana a doua zi apoi se portioneaza si se serveste.

                                                                    POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...