Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci


     Mancarea asta imi aduce aminte de copilarie, era una dintre preferatele mele asa ca astazi mi-am propus sa o gatesc pentru familia logodnicului meu, si fiind prima oara cand au mancat mancarica de cartofi eram putin ingrijorata dar a avut mare succes :)
   - 8-10 cartofi
   - 1 ceapa
   - ulei (pentru calit)
   - 1 morcov
   - 1 ardei gras
   - patrunjel
   - 1 foaie dafin
   - sare si piper
   - 2-3 rosii (puteti folosii pasta de rosii)
   - 12-15 ciuperci (puteti folosi si afumatura sau carne de pui, porc sau vita daca nu gatiti de post)
   - un cub legume(eu am folosit vita ca asta am avut)


    Se curata cartofii, ceapa si morcovul, si se taie marunt. Se pun ceapa, morcovul si ciupercile la calit in putin ulei (intr-o oala suficient de mare sa incapa toata mancarea). Se adauga foaia de dafin si un praf de sare si piper.


   Cand ceapa s-a calit se adauga cartofii taiati cuburi, ardeiul taiat felii si apa cat sa acopere tot. Se acopera oala.
  

   Dupa ce au fiert cartofii adaugati rosiile sau pasta de tomate si lasati sa fiarba inca 10-15 minute.


             La final adaugati patrunjelul taiat marunt. Puteti servi cu muraturi.
                                          

   Daca gatiti aceasta reteta si va place, sau intampinati unele dificultati mi-ar placea tare mult sa imi spuneti parerea voastra.
                                                       POFTA BUNA!!!

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...