Follow us on Twitter

Instagram
loading...

Friptura De Porc Cu Cartofi La Cuptor


    - carne de porc(eu am folosit 4 fasii de burta de porc)
   - 7-8 cartofi
   - 5-6 morcovi
   - 200 g fasole verde
   - jumatate de cana de ulei
   - sare si piper


Se curata cartofii si morcovii, se taie cartofii in cuburi, morcovii si fasolea verde in fasii.
     Se sareaza si pipereaza carnea.

 
     Se toarna uleiul intr-o tava de cuptor si se pune la cuptor sa se incinga pentru 10 minute, apoi se aseaza cartofii taiati pe marginea tavii.


        In mijloc asezati bucatile de carne, si pe pune la cuptor 190°C/gaz 5 pentru 1 ora si jumatate.


     Cu o jumatate de ora inainte sa fie gata carnea se pun morcovii si fasolea verde la fiert in putina apa cu sare.



    La final se scoate tava din cuptor si se lasa sa se ''odihneasca'' cam 5 minute.


        Eu am ales sa servesc aceasta cu  yorkshire pudding(am sa pun reteta in curand pe blog)
                                    
                                                               
                                                                  POFTA BUNA!!!!
    Daca ati preparat aceasta reteta si v-a placut lasati-mi un comentariu, mi-ar placea sa stiu cum a iesit.

Printfriendly

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By Blogger Widgets

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...